FleetCareXL

FleetCareXL is een activiteit waarbinnen Fleetmanagement activiteiten zijn ondergebracht. Het komt er op neer dat ongeacht het merk truck, ongeacht het soort opbouw, FleetCareXL het totale vlootbeheer voor haar rekening neemt.

Vanuit een coördinerende rol waarbij alle betrokken partijen een Service Level Agreement tekenen, wordt zo in combinatie met moderne, op maat gemaakte IT-systemen, optimaal wagenparkbeheer gerealiseerd. Met als ultieme doel, door betere inzetbaarheid en maximale data-transparantie, kostenbesparing te realiseren.

Binnen FleetCareXL is automatisering van groot belang. De IT-systemen stellen ons in staat voertuigen te volgen en ook de servicebehoefte in kaart te brengen.

In feite ben je Fleetmanager en verantwoordelijk voor een juiste inzet van materieel. Hiertoe coördineer en plan je onderhouds- en reparatie werkzaamheden van zowel trucks als getrokken materiaal. Je hebt hiertoe dagelijks contact met de planning van de klant, chauffeurs en werkplaatsen. Kortom een spil tussen diverse partijen waarbij je steeds focus hebt op efficiënt inrichten van  processen en helder communiceren met alle betrokkenen. Je bent een peoplemanager en weet mensen te motiveren.

Uiteraard zijn er meerdere functies binnen FleetCareXL. Van inkoop tot management, alles is gericht op optimale inzetbaarheid van het wagenpark van de klanten.

Open sollicitatie

Je wil graag aan de slag bij BAS?

Stuur dan een open sollicitatie met motivatie en CV.

Solliciteer >