BTL Lease

BTL Lease is al twintig jaar specialist in leasing binnen BAS Holding. BTL Lease is branchegericht en wil door kennis van de markt een goed financieringsadvies afgeven.

En dat betekent dat je bij ons naast goede financiele kennis ook diepgaande kennis van de transportwereld en inzicht in de ontwikkelingen in de branche moet hebben. Wij bieden een unieke ervaring en kans om een carriere op te bouwen in een dynamische werkomgeving. Daarin staan partnership en focus op de klant centraal.

Passie is een belangrijk onderdeel van jouw skills. Net die stap verder durven zetten en financiele producten op maat aan kunnen bieden. Oplossingen zoeken voor onze klanten in Financial Lease, Netto Operational Lease, Full Service Lease of Sale & Lease Back constructies. Goed doordacht, goed onderbouwt en altijd met het oog op de klant.

Jij bent de financieel specialist, die weet dat het niet alleen maar om geld draait. Naast BTL Lease in Nederland is er in 2012 officieel gestart met leaseactiviteiten in Duitsland (BTL GmbH & co. Kg).

Achtergrond

Het leasen van transportmiddelen biedt vele voordelen aan een bedrijf. In plaats van te investeren in transportmiddelen, kunnen de vrijgekomen liquiditeiten en leenvermogens besteed worden aan andere investeringen. Leasing biedt bovendien allerlei bedrijfseconomische en fiscale voordelen.

Actuele vacatures

Open sollicitatie

Je wil graag aan de slag bij BAS?

Stuur dan een open sollicitatie met motivatie en CV.

Solliciteer >