• Wat we doen
 • Hoe we het doen
 • De zeven BAS beloften

Werken bij BAS Truck Center

BAS Truck Center is een jonge en dynamische organisatie, die middenin de wereld van het transport staat. Wij zijn het centrale aanspreekpunt voor de vervoerder als het gaat om transportmaterieel en alle aanverwante diensten. De producten en diensten zijn ondergebracht in het Global Truck Concept, wat synoniem is voor de in- en verkoop van nieuwe en gebruikte wegtransportmiddelen, leaseoplossingen, financiële diensten en optimale After Sales.

Werken bij BAS Truck Center betekent werken bij een servicegericht en innovatief dealerbedrijf. Er wordt gewerkt vanuit zeven BAS Beloftes, die de klant duidelijkheid geven over de service en motivatie van BAS. Het is onderdeel van het Global Truck Concept. Met een ambitieus team van ruim 300 medewerkers opereren wij vanuit het hoofdkantoor in Veghel en daarnaast vanuit vijf truck- en trailerwerkplaatsen in Veghel, Nijmegen, Veldhoven, Tilburg en Utrecht. Ook is er een eigen carrosserieherstelwerkplaats en spuiterij.

BAS is officieel dealer van Volvo Trucks en Renault Trucks en werkt op professionele wijze aan een optimale dienstverlening voor haar klanten, die zich veelal begeven in de wereld van transport en logistiek. Wij bieden complete service op het gebied van trucks, trailers en overig transportequipment.

Welkom in de wereld van BAS Truck Center

Met de premium merken Volvo Trucks en Renault Trucks heeft BAS voor iedere transportvraag de juiste oplossing in huis. Geavanceerde techniek, ontworpen om een bijdrage te leveren aan de winstgevendheid van de transportondernemer. Merken die passen in de filosofie van BAS Truck Center.

Volvo Trucks

Volvo Trucks is één van de grootste en meest toonaangevende producenten van zware trucks ter wereld. De kernwaarden kwaliteit, veiligheid en zorg voor het milieu staan centraal in het denken en doen van het merk.

Het Volvo productenprogramma, dat onlangs geheel vernieuwd is, is innovatief en geavanceerd. Het geeft op iedere specifieke transportvraag het juiste antwoord. Zo vormen de Volvo FL en Volvo FE-serie het ideale distributieconcept. Hierop sluit de FM-serie naadloos aan; distributie op nationaal en internationaal niveau. De Volvo FH-serie is de juiste keus voor het internationale wegtransport en combineert rijcomfort met een optimale brandstofeconomie. En de Volvo FMX tot slot is speciaal ontwikkeld voor de bouw. Stuk voor stuk zijn het state of the art producten, waarvoor BAS Truck Center de Sales en After Sales verzorgt. Want BAS Groep geeft advies aan haar klanten, welk type voertuig bijvoorbeeld het beste bij zijn onderneming past. En BAS Truck Center doet meer, want binnen het Global Truck Concept ontzorgt BAS Truck Center de ondernemer op alle gebied, dus ook financieringen, brandstofmanagement, trainingen, modificatie et cetera.

Renault Trucks

Datzelfde geldt voor Renault Trucks, een volwaardig dochterbedrijf van Volvo Trucks. BAS Truck Center verzorgt de verkoop van de lichte bedrijfswagens van dat merk en is verantwoordelijk voor de totale After Sales van het merk. De Renault Master en Maxity zijn dan ook welkome aanvullingen op het totale pakket van BAS Groep.

After Sales

In de After Sales biedt BAS service aan alle merken trucks, opleggers, aanhangers en ook laadkleppen, koelmotoren en hydrauliek. Door preventief onderhoud wordt de kans op stilstand geminimaliseerd. Uitstekend uitgeruste werkplaatsen en goed opgeleide, flexibele teams maken het mogelijk de klant one-stop-service te bieden. Parts werkt nauw samen met de technici en de Service Coördinatoren zorgen voor een gedegen planning. Juist hierdoor kan de medewerker groeien, een functie evolueert. Bovendien is het mogelijk continu te blijven leren.Kleine storingen worden direct opgepakt, de klant kan zonder afspraak binnenrijden in de diagnosestraat. Het is een van de zeven BAS Beloften die we doen aan de klant. Of wat te denken van Trailerservice: onderhoud, reparatie of schadeherstel kunnen worden uitgevoerd in de BAS-vestigingen. Laadkleppen worden onderhouden, getest én gekeurd. Koel- en hydraulische installaties, alsmede assen van opleggers worden deskundig onderhouden of gerepareerd.

BAS Carrosserie

BAS Carrosserie BAS Groep is onderdeel van het Global Truck Concept. Alle activiteiten vloeien daaruit voort. Zo is BAS Carrosserie een belangrijk onderdeel; hoogwaardige dienstverlening in carrosserietechniek.

Je maakt deel uit van een uitstekend opgeleid BAS-team van carrosserie-specialisten. Met behulp van de meest geavanceerde middelen en gereedschappen levert BAS carrosserievakmanschap van de bovenste plank.

Zware kraanbanen, chassisrichtbanken tot 20 ton, een straalcabine en twee spuitcabines van 20 meter lang (er worden circa 250 trucks per jaar gespoten) behoren tot de standaardfaciliteiten. Daarnaast hebben we een volledig ingerichte cabinerichtbank, geschikt voor alle merken trucks.

Wij streven naar perfectie en topkwaliteit. Dat geldt ook voor ons spuitwerk en het aanbrengen van belettering op trucks en trailers, en natuurlijk voor schadeherstel, waarbij we ook het verzekeringswerk afhandelen.

Wij zorgen voor een tijdwinst van gemiddeld 30% minder stilstand.

Je zoekt dus steeds naar de beste oplossing en weet dat je samen de klus moet klaren. Dat kan als carrosserie-medewerker, richter, monteur of spuiter. Binnen carrosserie zijn zeer veel functies.

Nieuwsgierig: bekijk ook de website van BAS Truck Center >>

Milieutechniek

Binnen After Sales is er plaats voor milieutechniek. Hierin is het speciaal onderhoud aan speciaal opgebouwde voertuigen die gebruikt worden bij onder meer afvalinzameling ondergebracht. Milieutechniek is een specialisme, dat bijvoorbeeld kennis vereist op het gebied van hydraulische componenten.

BAS Mining

In samenwerking met gespecialiseerde partners heeft BAS een aparte tak opgezet voor mining. Er zijn in eigen beheer voertuigen ontwikkeld die zeer geschikt zijn voor de mijnbouw. Onze klanten bieden wij verschillende service levels. Met service level 1, geeft BAS een beschikbaarheidsgarantie af.

Lees verder >>

Competenties

Als onderdeel van het Global Truck Concept biedt BAS Truck Center al het mogelijke wat de klant nodig heeft om te slagen in de transportwereld.

De wil om te scoren wordt gekoppeld aan de kennis van het product en de aanverwante dienstverlening. Werven van nieuwe klanten is een even grote uitdaging als het versterken van bestaande relaties. In de sterk concurrerende truckmarkt is alleen plaats voor mannen en vrouwen met het commerciële hart op de juiste plaats hebben en met een gezonde dosis drive om te willen scoren.

Maar ook: wij gaan graag om met mensen en hebben keiharde argumenten; topmerken en mogelijkheden op het gebied van inruil, inkoop, financiële dienstverlening tot aan wagenparkbeheer. We vragen van onze commerciële mensen heel wat, maar geven ook veel terug. Het is dé kans om als Account Manager of medewerker Sales Support een ontwikkeling door te maken in een ambitieus, groeiend familiebedrijf met uitstekende producten (Volvo en Renault), een hoge kwaliteit dienstverlening en een breed dienstenpakket samen met een enthousiast team van collega’s.

Sales Support

Binnen BAS Groep is Sales georganiseerd rondom Sales Support. Binnen deze afdeling wordt de strategie bepaald en gekeken welke marketingacties wanneer worden ingezet. Centraal daarin staat relatiebeheer. Door te werken vanuit een innovatief CRM-systeem wordt de betrokkenheid bij de klant vergroot. Binnen het op maat ontwikkelde systeem zijn alle klantgegevens te vinden en wordt aangegeven wat de klant verwacht. Zowel Sales Support als de Account Manager voeden het systeem, waardoor beiden goed op de hoogte zijn. Het complete traject van offerte tot order en van order tot aflevering wordt door Sales Support verzorgt.

Account Management

Account Management binnen BAS Truck Center betekent veel contact met de klant. Het gaat er om de klant te kennen, maar ook om gekend te worden. Sales Support zorgt voor de afspraken, de offertes en geeft acties aan. Er wordt als team gewerkt, waarbij de accountmanager samen optrekt met de collega van Sales Support. Centrale vraag is steeds: hoe kan de klant zijn rendement verbeteren, waaraan heeft hij in de dagelijkse praktijk behoefte? Als Account Manager en Sales Support medewerker zoek je steeds verrassende oplossingen.

Marketing & Communicatie

De marketingafdeling van BAS is verantwoordelijk voor de website en het opstarten van acties die verkoop bevorderen. Uiteraard gaan Sales en After Sales hier hand in hand. Zonder het een kan het ander niet. Bovendien is de afdeling Marketing & Communicatie nauw betrokken bij het relatiemagazine BASTA.

After sales

BAS is sterk servicegericht. Binnen de Staf After Sales zijn er dan ook zeer veel verschillende functies. Van Service Coördinator tot Diagnosetechnicus en van Partsmedewerker tot Controller op het gebied van reparatie- en onderhoudscontracten. Alle functies liggen in elkaars verlengde en zijn afhankelijk van elkaar.
BAS Truck Center heeft immers alle mogelijkheden om de klant van dienst te zijn: van verkoop nieuw, tot verkoop gebruikt, maar ook trailers. Daarnaast verzorgt BAS trainingen voor chauffeurs in het kader van CODE 95, worden er rapportages en analyses gemaakt ten aanzien van het brandstofverbruik en is BAS in staat op het gebied van wagenparkbeheer de klant volledig te ontzorgen. Sales zorgt ervoor dat alle facetten onder aandacht gebracht worden en zet waar mogelijk specialisten in.

Rode draad binnen After Sales is dat we onze klanten steeds verrassende service bieden. We zijn zeer proactief met een online beurtenschema, gratis poolauto’s en Shuttle Service. Ook zaken als brandstofmanagement vallen onder After Sales. Daarbij kijken we naar het wagenpark van de klant en maken analyses en rapportages, die het rendement van de klant verbeteren. Daarvoor worden onder meer chauffeurs getraind en is After Sales betrokken bij iedere aflevering van een nieuwe truck.

Trucktechniek

Bij BAS altijd plaats voor ervaren trucktechnici die flexibel en zelfstandig zijn, graag de handen uit de mouwen steken en die lastige storing zelf op willen lossen! De werkplaatsen zijn modern, prettig ingericht met een optimale routing voor jouw werk. Ook hier geldt teamwerk, want de Service Coördinator bereidt in samenwerking met de Partsmedewerkers jouw order voor.

Ben je Diagnose Technicus, dan ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klant. In de diagnosestraat komt een truck zonder afspraak binnen en wordt met behulp van een quick scan de oorzaak van de storing achterhaald. Kleine storingen worden direct verholpen, voor andere wordt een afspraak ingepland.

Je werkt voortdurend aan jouw toekomst, volgt trainingen over de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Zo is de opkomst van de elektronica in trucks in volle gang en kunnen we zelfs trucks op afstand uitlezen en bijvoorbeeld voorzien van een update. Wij maken het mogelijk dat je je verder specialiseert. Naast het trainingsprogramma van Volvo Trucks en Renault Trucks zijn er leveranciers- en specialistentrainingen. Zo kun je bijvoorbeeld groeien tot Voorman of Werkplaats Chef.

Profiel
Afgeronde technische opleiding
Affiniteit en technische kennis op het gebied van truck- en trailertechniek
APK 1 en/of APK2 keuringsbevoegdheid
Zelfstandig, maar ook in teamverband

Trailertechniek

Bij BAS is altijd plaats voor ervaren trucktechnici die flexibel en zelfstandig zijn, graag de handen uit de mouwen steken en die lastige storing zelf op willen lossen! De werkplaatsen zijn modern, prettig ingericht met een optimale routing voor jouw werk. Ook hier geldt teamwerk, want de Service Coördinator bereidt in samenwerking met de Partsmedewerkers jouw order voor.

Ben je Diagnose Technicus, dan ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klant. In de diagnosestraat komt een truck zonder afspraak binnen en wordt met behulp van een quick scan de oorzaak van de storing achterhaald. Kleine storingen worden direct verholpen, voor andere wordt een afspraak ingepland.

Je werkt voortdurend aan jouw toekomst, volgt trainingen over de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Zo is de opkomst van de elektronica in trucks in volle gang en kunnen we zelfs trucks op afstand uitlezen en bijvoorbeeld voorzien van een update. Wij maken het mogelijk dat je je verder specialiseert. Naast het trainingsprogramma van Volvo Trucks en Renault Trucks zijn er leveranciers- en specialistentrainingen. Zo kun je bijvoorbeeld groeien tot Voorman of Werkplaats Chef.

Parts

De Partsmedewerker zorgt voor het voorraadbeheer en de uitgifte van onderdelen waardoor collega’s in de werkplaats hun werk optimaal kunnen uitvoeren. Het spreekt voor zich dat je werkt met hoogwaardige apparatuur en gereedschappen. Zo is het onderdelenmagazijn verregaand geautomatiseerd, worden bestelling automatisch geplaatst en wordt er gewerkt met barcode.
Voor een efficiënte workflow is de partsafdeling onmisbaar. Dat is gestoeld op een uitstekende IT. Er zijn verschillende systemen, waaronder die van Volvo Trucks, die er voor gezorgd hebben dat onze onderdelen voorraad een leveringsgraad laat zien van 99,8%.

Service Coördinator

Als Service Coördinator ben je als een spin in het web. Jij ontzorgt samen met jouw collega’s de klant, bent zijn eerste aanspreekpunt. En dat betekent veel contact met de klant, veel overleg met hem en samen met collega’s kijken hoe het beste service verleend kan worden.

Je werkt met een geautomatiseerd systeem en werkt pro actief. Dat maakt jouw werk verrassend en dynamisch. Geen dag hetzelfde is eigenlijk het motto van een Service Coördinator. Een flinke dosis passie voor techniek, mensenkennis en een flexibele instelling zijn absolute vereisten.

De zeven BAS beloften

De beste kwaliteit:
Volvo kernwaarden en productrange Met het merk Volvo bent u ervan

Volvo kernwaarden en productrange Met het merk Volvo bent u ervan verzekerd dat wij u een ijzersterke truck aanbieden. De kernwaarden van Volvo zijn kwaliteit, veiligheid en milieu. Om deze kernwaarden waar te maken worden de nieuwste technieken toegepast. Door een brede productrange bieden wij u de beste configuratie voor uw inzetgebied. U kunt kiezen uit 6 verschillende modellen, elk expert in zijn eigen inzetgebied. Van de wendbare Volvo FL voor distributietaken tot de Volvo FH16, Volvo's sterkste truck.

Reparaties in 1 keer goed

In onze werkplaatsen werken de best opgeleide monteurs, die bovendien beschikken over de modernste apparatuur en gereedschappen. Alle diagnoses en eindcontroles worden uitgevoerd door diagnosemonteurs. Hierdoor zijn we in staat alle reparatiewerkzaamheden in 1 keer goed uit te voeren. Wanneer u toch na een reparatie terug moet komen voor dezelfde klacht dan zullen wij de extra kosten voor onze rekening nemen. Neem hiervoor contact met ons op.

Spelregels:
 • Herhalingsbezoeken zijn alleen gratis wanneer u binnen 14 dagen terug moet komen voor dezelfde klacht.
 • Noodreparaties zijn uitgesloten.
 • Indien in overleg met u wordt besloten een eenvoudige reparatie uit te voeren omwille van de kosten, is de belofte niet van toepassing.

Altijd een oplossing:
Bij BAS staat u als klant, groot of klein, centraal. Wij streven ernaar

Global Truck Concept

Bij BAS staat u als klant, groot of klein, centraal. Wij streven ernaar de specifieke wensen en behoeftes van u zo goed mogelijk te kennen. Hierdoor kunnen we u op alle fronten maatwerk bieden. In combinatie met het Global Truck Concept resulteert dat in één aanspreekpunt voor:

 • Nieuwe Volvo trucks
 • Nieuwe Renault trucks
 • Nieuwe Reneult lichte bedrijfswagens
 • Nieuwe trailers
 • Voertuigmodificatie
 • Verhuur
 • Lease
 • Verzekeringen
 • Reparatie en onderhoud aan trucks, trailers en opbouw
 • Hydrauliek systemen
 • Schadeherstel, spuitwerk en design
 • Chauffeurstrainingen
 • Nieuwe en gebruikte onderdelen
 • Gebruikte trucks en trailers

Zorg uit handen nemen door altijd de juiste oplossingen aan te reiken, dat is waar BAS voor staat. U kunt zich richten op waar u goed in bent!

Laagste prijs:
Met een relatief klein verkoopteam en door onze schaalgrotte zijn we

Efficiënte verkooporganisatie

Met een relatief klein verkoopteam en door onze schaalgrootte zijn we in staat om ons rayon zeer efficiënt te bedienen. Om behoeftes uit de markt te signaleren en op te volgen, worden moderne marketinginstrumenten ingezet. In aanvulling hierop bieden we u middels het Global Truck Concept alle truckgerelateerde diensten aan. Hierdoor volstaat een lagere marge en doen wij u de beste aanbieding voor een nieuwe Volvo.

Hoogste inruilprijs

Door ons wereldwijde netwerk voor de afzet van gebruikte trucks, vinden wij altijd de juiste eindgebruiker voor uw inruiler. Gebruikte trucks worden verkocht in meer dan 90 landen. Hierdoor zijn wij in staat u de hoogste inruilprijs voor uw gebruikte Volvo truck te bieden.

Efficiënte werkplaats

Om te waarborgen dat kosten van werkzaamheden aan uw truck of trailer zo laag mogelijk zijn, worden onze processen en middelen continu geoptimaliseerd. De benodigde onderdelen voor geplande werkzaamheden worden bijvoorbeeld één dag voor een onderhoudsbeurt klaargezet, zodat een monteur na het stellen van de diagnose direct aan de slag kan. Mochten extra onderdelen nodig zijn dan worden deze door een magazijnmedewerker naar de monteur gebracht. Dus: geen wachtende monteurs aan de balie. Om dit nader toe te lichten, is er een film gemaakt:Laagste prijsgarantie onderdelen

Verder garanderen wij de laagste prijs voor originele Volvo en trailer onderdelen die zijn gemonteerd in de BAS werkplaats. Mochten originele Volvo en trailer onderdelen in een andere werkplaats goedkoper blijken dan betalen wij het prijsverschil terug.

Mocht bovenstaande het geval zijn, neem dan contact met ons op.

Spelregels:
 • Het onderdeel moet volledig identiek zijn (merk, verpakking, inhoud, maat, fabricaat).
 • U dient een werkplaatsfactuur als bewijs te overleggen.
 • De prijsgarantie geldt voor alle truckwerkplaatsen binnen Nederland.
 • U ontvangt 1 maal het prijsverschil terug.
 • De laagste prijsgarantie geldt gedurende het lopende jaar.

Gebruikte onderdelen beschikbaar

We beseffen dat montage van een nieuw onderdeel niet altijd voor u de beste oplossing is. Daarom garanderen wij u dat wij voor 30% van de benodigde onderdelen voor een reparatie een gebruikt onderdeel als alternatief aan kunnen bieden. Wanneer het gebruikte onderdeel niet goed blijkt te functioneren dan vervangen wij het kosteloos voor een ander gebruikt onderdeel.

Spelregels:
 • Op gebruikte onderdelen is 6 maanden garantie van toepassing.
 • Met gebruikte onderdelen worden gebruikte originele Volvo onderdelen bedoeld.

100% transparant:
Het is onze taak u te ondersteunen bij het maken van de juiste

Heldere offertes

Het is onze taak u te ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes bij de aanschaf van een nieuwe truck. Graag nemen wij de tijd uw wensen en behoeftes in beeld te brengen, zodat wij voor u een offerte op maat kunnen maken. Ons motto hierbij is: openheid zorgt voor vertrouwen. Daarom zijn onze offertes duidelijk en overzichtelijk zodat u in detail weet waar u aan toe bent.

Duidelijke en tijdige communicatie

U informeren over de uit te voeren of uitgevoerde reparatie- en onderhoudswerkzaamheden vinden wij erg belangrijk. Dit begint met duidelijke en tijdige communicatie. In onze werkplaatsprocessen hebben wij de communicatie met u als klant verankerd, zodat wij u op het juiste moment en goed voorbereid kunnen informeren. We starten de werkzaamheden altijd met het stellen van een diagnose. Dan is in een zo vroeg mogelijk stadium duidelijk welke werkzaamheden moeten plaatsvinden en welke onderdelen hiervoor nodig zijn. Vervolgens informeren wij u over de aard, kosten en de duur van de werkzaamheden. Mocht u achteraf toch nog vragen hebben dan zullen wij u te allen tijde inzage geven in het werkorder dossier.

Online klantenportal

Als verrassende service biedt BAS u het Online Beurtenschema. Het Online Beurtenschema geeft u de mogelijkheid om eenvoudig de status van de beurten van uw truck(s) en/of trailer(s) te bekijken. Deze gegevens worden getoond op uw persoonlijke webpagina. Het schema geeft automatisch aan wanneer een beurt gepland, afgewerkt, gemist, of onder handen is. U kunt zelf aangeven of een voertuig toegevoegd, gewijzigd of verwijderd dient te worden. In de toekomst zullen de functionaliteiten van de klantenportal uitgebreid worden.

Managementrapportage

Om u te ondersteunen in uw bedrijfsvoering bieden wij op verzoek managementrapportages aan. Hierbij kunt u denken aan analyses van rijstijl, brandstofverbruik en reparatiekosten. Dit geeft u aanknopingspunten om kosten te besparen.

Servicecontracten

Door regelmatig onderhoud worden levensduur van en verbruik door uw voertuig positief beïnvloed. Om u niet voor verrassingen te stellen, is het mogelijk om voor trucks en trailers een servicecontract af te sluiten. Door onze jarenlange ervaring en efficiency in onze werkplaatsen, zijn wij in staat om hiervoor scherpe tarieven te calculeren. Bovendien geven wij u op verzoek inzicht in de status van uw huidige servicecontracten. Wanneer blijkt dat uw voertuigen minder kosten maken dan vooraf begroot, zullen wij dit doorberekenen in nieuwe contracten. Hierdoor krijgt u altijd een contract op maat.

Direct Actie:
Niet alleen vinden we het belangrijk dat offertes voor nieuwe trucks

Offertes binnen 5 dagen

Niet alleen vinden we het belangrijk dat offertes voor nieuwe trucks duidelijk en helder zijn, ook beloven wij dat wij u deze binnen 5 werkdagen aanleveren. Hierdoor zorgen wij ervoor dat uw aankooptraject niet onnodig vertraagd wordt. Lukt het ons niet om deze belofte na te komen dan mag u gratis een accessoire naar keuze uitzoeken. Indien u vindt dat wij tekort schieten, neem dan contact met ons op.

Spelregels:
 • De eerste dag gaat in na intake van uw wensen en behoeftes door de account manager.
 • Accessoire uitzoeken tot € 250,-.
 • Indien het offertetraject vertraagd wordt door een derde partij, bijvoorbeeld een opbouwer, dan vervalt de belofte.

Flexibele werkplaatsplanning

Door onze ruime openingstijden zijn wij erg flexibel in onze werkplaatsplanning. Wanneer u een afspraak wilt maken voor een beurt, kunt u vaak al direct terecht. Het zal echter nooit langer duren dan 5 dagen. Door deze flexibiliteit zorgen wij er altijd voor dat het onderhoud ingepland wordt wanneer het u uitkomt.

24/7 uur bereikbaar

Onze deskundige medewerkers staan altijd voor u klaar. Ook buiten openingstijden. Dan is een nooddienst beschikbaar. U krijgt te allen tijde direct contact met een van onze medewerkers. Wanneer u in ons rayon bent gestrand, komt er direct een monteur naar u toe om te helpen. Ook wanneer u in het buitenland bent gestrand zorgen wij er in samenwerking met Volvo Action Service voor dat u zo snel mogelijk weer op weg kunt. De afwikkeling van de stranding in het buitenland zullen wij proactief opvolgen. Deze zorg nemen wij u uit handen!

Storingen direct verholpen

Om u bij storingen snel te helpen hebben wij de diagnosestraat ontwikkeld. De chauffeur kan zich rechtstreeks bij deze straat melden en via een intercom een diagnosemonteur oproepen. Hierdoor starten wij direct met het stellen van een diagnose. Kleine storingen worden meteen in de diagnosestraat verholpen, zodat u snel weer op weg kunt. Bekijk de film:Spelregels:
 • Onder kleine storingen worden storingen verstaan die binnen half uur kunnen worden verholpen.

Onderhoud binnen 24 uur en reparaties binnen 48 uur

Stilstaan kost u geld. Daarom vinden wij het vanzelfsprekend dat een reparatie binnen 48 uur klaar is, ongeacht de complexiteit. Een onderhoudsbeurt (zonder reparatie) moet altijd binnen 24 uur afgerond zijn. Wanneer dat niet lukt, stellen wij u gratis vervangend vervoer ter beschikking of geven wij u als compensatie € 125,- korting per dag dat de reparatie of het onderhoud uitloopt.

Spelregels:
 • De belofte is uitsluitend van toepassing op reparatie en onderhoud aan Volvo trucks.
 • De compensatieregeling voor reparaties gaat 48 uur na het starten van de reparatie in, de compensatieregeling voor onderhoudsbeurten 24 uur na het starten van de onderhoudsbeurt.
 • De compensatieregeling is alleen van toepassing voor de dagen dat de reparatie of onderhoudsbeurt uitloopt en geldt uitsluitend op werkdagen.

Geen gedoe:
Niet alleen helpen wij u graag snel weer op weg door middel van de

Kleine reparaties gratis

Niet alleen helpen wij u graag snel weer op weg door middel van de diagnosestraat. Graag gaan wij een stap verder om de hinder van een kleine storing voor u te minimaliseren. Vanuit dat oogpunt sturen wij geen factuur voor reparaties die korter dan een half uur hebben geduurd en waaraan minder dan € 10,- aan onderdelen is besteed. Bekijk de film: http://www.basgroep.com/service

Spelregels:
 • Onderdelenprijzen worden exclusief BTW berekend.
 • De belofte is alleen van toepassing op reparaties en dus niet op onderhoud (het vervangen van slijtage onderdelen).

Poolauto, shuttletruck en haal- & brengservice

Tijdens onderhouds- of reparatie werkzaamheden zorgen wij ervoor dat er altijd vervangend vervoer mogelijk is. We stellen gratis Smarts ter beschikking als poolauto. Mocht er geen poolauto beschikbaar zijn, dan zorgen wij voor een passende oplossing. Indien nodig wordt zelfs een taxi ingezet. Ook kunt u tegen een zeer gunstig tarief een trekker huren (Shuttle service). Afspraken maken over halen en brengen is bij ons tevens een van de mogelijkheden.

Spelregels:
 • Inzet van een taxi is tot 30 kilometer voor rekening van BAS.

Persoonlijke aandacht
Zoals al eerder genoemd, staan uw wensen bij BAS centraal. Wij

Persoonlijke aanpak

Zoals al eerder genoemd, staan uw wensen bij BAS centraal. Wij houden daarom van een persoonlijk aanpak. Persoonlijke aandacht en een goed, maar bovenal eerlijk advies. Dat is waar we bij BAS grote waarde aan hechten. Hierbij zijn wij bereid verder te gaan dan alleen onze business.

Klanttevredenheid

Om de kwaliteit van onze dienstverlening verder te optimaliseren is uw mening van doorslaggevend belang. Daarom onderzoekt Volvo Truck Nederland jaarlijks uw tevredenheid over ons als Volvo dealer. In de laatste vijf jaar zijn wij driemaal uitgeroepen tot beste Volvo truckdealer van Nederland. Bovendien zijn wij altijd in de top 3 geëindigd. De resultaten worden door Volvo Truck Nederland met elke dealer uitgebreid besproken en vormen een belangrijke input voor het beleidsplan van elke dealer. Hoe meer meningen gehoord worden, hoe beter en completer het beeld dat wij hebben ter ondersteuning van ons beleid. Wij hechten er daarom veel waarde aan ook uw mening te horen.

Speciale aandacht voor chauffeurs

Op de vestigingen is een speciale ruimte voor chauffeurs ingericht met gratis koffie, thee, fruit en soep. Daarnaast is er een internetcomputer om de wachtmomenten te veraangenamen. Een jaar geleden hebben wij, speciaal voor chauffeurs, de BAS Drivers website gelanceerd. Hierop kunnen chauffeurs hun ervaringen delen, favoriete foto’s plaatsen en merchandise bestellen: www.BASDrivers.nl

Afhandeling opmerkingen, ideeën en klachten

Wij waarderen het enorm wanneer u ons terugkoppeling geeft over de door ons uitgevoerde diensten. Hieruit trekken we lering en optimaliseren we onze bedrijfsvoering. Wanneer u een opmerking, idee of klacht heeft, zullen wij deze direct oppakken en binnen 1 werkdag contact met u opnemen. Klachten zullen wij uiterlijk binnen 2 weken afhandelen. Wilt u een opmerking, idee of klacht doorgeven? Neem dan contact met ons op. Spelregel: Indien wij voor de afhandeling van een klacht afhankelijk zijn van een derde partij, kunnen wij niet garanderen dat wij uw klacht binnen 2 weken af hebben gehandeld. {tab title="Fotogalerie"}

Fotogalerie

Actuele vacatures

Open sollicitatie

Is BAS Truck Center jouw werkgever, maar is er op dit moment geen vacature die bij je past? Dan kun je ons ook een open sollicitatie sturen. We bewaren je CV en je hoort van ons zodra er een vacature vrijkomt waarvan we denken dat die voor jou wel eens heel interessant zou kunnen zijn. Solliciteer >
 • Werken en leren

  Werken en leren
  BAS Truck Center is een erkend (BOVAG-gecertificeerd) leerbedrijf: onze leermeesters helpen je graag op weg tijdens jouw stage, BOL- of BBL-traject.
  Lees verder >