BAS Parts

BAS Parts omvat alle activiteiten van BAS voor de in- en verkoop van zowel nieuwe als gebruikte truck- en traileronderdelen. Wereldwijd is BAS Parts gespecialiseerd in onderdelen van zowel DAF als Volvo, maar ook van gevestigde merken zoals Bosch, Knorr en Hella.

Het assortiment wordt steeds uitgebreid om te kunnen anticiperen op de vraag uit de markt. Niet alleen door zelf nieuwe onderdelen te fabriceren, nieuwe onderdelen te leveren (BAS Parts), maar ook door schadetrucks op professionele wijze te demonteren en de onderdelen te controleren (Used Parts). Met dat laatste wordt klanten een voordelig alternatief geboden.

Met behulp van een geautomatiseerd systeem worden alle onderdelen geregistreerd onder het laatst bekende DAF en Volvo onderdelennummer. Een zeer uitgebreid internationaal leveranciersnetwerk zorgt voor een grote betrouwbaarheid. De werkwijze van BAS Parts is er volledig op gericht klantentevredenheid te genereren. Daarom wordt een snelle levering garandeerd (24 uur binnen de Benelux en Duitsland), verzorgt BAS Parts alle bijbehorende (export)documenten en wordt het transport van deur tot deur, zowel nationaal als wereldwijd geregeld.

BAS Parts is altijd op zoek zijn naar gebruikte onderdelen, en daarom zeer actief met de inkoop van (schade)trucks. Als KZD-gecertificeerd bedrijf kan BAS Parts een truck volledig demonteren, verschepen en de onderdelen opnieuw in de markt brengen.

Open sollicitatie

Je wil graag aan de slag bij BAS?

Stuur dan een open sollicitatie met motivatie en CV.

Solliciteer >