BAS Mining Trucks

BAS Mining Trucks is de nieuwe standaard voor prestatie, productiviteit en efficiency. Wij bieden de mijnbouw materieel gericht op innovatie, samenwerking, duurzaamheid en de toekomst.

De mijnbouw is een heel bijzondere sector. Zij kent heel eigen kenmerken en verwachtingen als het gaat om transport. Denk daarbij aan de inzet van uiterst sterk, duurzaam materieel. Aan verplaatsing van indrukwekkend grote volumes. Aan een ongekende trekkracht. En er zijn heel wat meer zaken van belang, juist voor de mijnbouw...

BAS Mining Trucks staat opdrachtgevers ten dienste bij het verbeteren van processen voor meer efficiëntie, terwijl tegelijkertijd de faciliteiten voor de werklieden geoptimaliseerd worden. Het is 'new efficiency'. Belangen hoeven namelijk helemaal niet tegengesteld te zijn, ze kunnen elkaar juist versterken. Daar hebben wij bij BAS Mining Trucks de kennis, kunde, producten en passie voor. Samen verzetten wij bergen!

Van mens en materieel wordt veel verwacht in deze unieke sector. Daarom is het evident dat werklieden maximaal ondersteund worden bij de uitvoering van hun werk. Hierbij gaat het onder andere om comfort, een perfect overzicht vanaf de werkplek, alle aandacht voor veiligheid en natuurlijk ook om bedieningsgemak. Bij BAS Mining Trucks begrijpen we dat als geen ander.